27 de maig 2008

L'ELECCIÓ DE L'INSTRUMENT


Aquest és amb tota seguretat un tema del moment . Quan has de triar un instrument, quan el teu nen o nena té 5 o 6 anys, et preocupa quins criteris has de seguir . De vegades hi ha nens o pares que ja ho tenen molt clar, però d'altres no. A més a més hem de triar més d'un instrument.... Algú ens vol ajudar, donar-nos la seva opinió, quin és el seu criteri?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

...comentari...

Anònim ha dit...

A mí em preocupa que l'instrument que finalment farà el meu nen no li agradi perquè no era el seu preferit. Com enfoques això de cara al nen quan fa temps que li pregunto l'instrument que més l'agrada?

Anònim ha dit...

El moment de l'elecció d'instrument sempre és complexe tant pels nens com per les famílies. Sempre hi ha un nombre significatiu d'alumnes indecisos. En aquest sentit tota la feina d'acompanyament a l'alumne i les famílies per part dels tutors és bàsica.
L'experiència ens demostra que en aquests casos l'element que acaba essent important és l'entesa i empatia amb el professor. Aquest element acostuma a pesar molt més que la pròpia tria de l'instrument. En qualsevol cas, tot i els temors inicials, l'índex d'alumnes que no s'adapten a l'instrument és molt baix.
També vull recordar que a l'EMOL hi ha un banc d'instruments per als alumnes de primer any que ho soliciten.

Anònim ha dit...

Gràcies Xavier