27 de maig 2008

Quin tema t'interessa?

Escriu un comentari si vols parlar d'alguna cosa en concret.
Hi ha quelcom que et preocupa o voldries comentar?
DIGUES LA TEVA A L'EMOL . Podem parlar entre tots. Participa!
Fes un clic a "Aquí comentaris" que hi ha a sota de cada missatge i si vols de forma anònima o no, pots parlar del que vulguis.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, per questions d'horaris passo estones a la biblioteca de l'emol i molts dels nens i nenes que hi ha allà estan una mica avorrits. Penso que si tenim (les famílies) trencaclosques vells, o contes que els nostres fills i filles ja no miren, els podem portar a la biblioteca i compartir amb tots.

Anònim ha dit...

Hola a mí m'agradaria saber fins a quin punt és important la ritmica i la coral en el seu aprenentatge, sobretot a partir que la càrrega dels estudis i estudiar música, els comencen a suposar un esforç.

Anònim ha dit...

Aquest és un tema molt interessant. Els estudis tradicionals de música s'han centrat en aspectes bàsicament cognitius, amb l'objectiu bàsic que l'alumne tingui un bon domini tant de lecto-escriptura (solfeig) com del seu instrument. Actualment i molt especialment a l'EMOL, es realitza un treball molt més global i vivencial. L'alumne no pot aprendre música sense FER música. És en aquest contexte que àrees com el cant coral i la rítmica Dalcroze tenen tot el seu sentit, fomentant la socialització, el treball en equip, i tot un seguit d'habits que els seran molt útils en la seva formació com a músics i com a persones.