09 de juny 2008

ENHORABONA GRAFFITTI

Des d'aquí la més gran enhorabona a les corals, directors, músics.... Heu fet un gran treball i vam gaudir molt aquest cap de setmana amb l'obra GRAFFITTI.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tothom, GRÀCIES per fer-nos gaudir amb la gran currada dels que teniu alguna cosa a veure amb el graffiti, tant d'esforç i temps disposats té la seva recompensa, i us mereixeu un FELICITATS !!!!!!

Anònim ha dit...

prova

Anònim ha dit...

Havíem programat aquest cap de setmana, una sèrie d’activitats organitzades per l’EMOL. Per una part, la trobada de Corals Infantils al Sícoris, i la posada en escena de l’Obra Urbana GRAFFITTI. De la primera, dir que pels nens va ser una experiència molt enriquidora on els nens van poder compartir la música amb altres cantaires de d’altres conreus de Catalunya. Des d’aquí endavant amb les iniciatives.
La satisfacció del dia va ser viure un aconteixement musical, amb una gran diversitat de factors interpretatius, ambientals, sonors, musicals i coreogràfics de l’anomeda l’Obra Urbana GRAFFITTI. Per nosaltres va ser reafirmar els valors de caire educatiu i musical que esteu duent a terme als nostres fills i pares.
Des d’aquí us animem a continuar amb la mateixa línea.
Endavant i moltes gràcies per tot.

El Quintet Hoooola que tal!!!!

Anònim ha dit...

Graffiti no ha deixat indiferent a ningú. Conec molta gent que no està vinculada a l'Orfeó ni a l'EMOL que va assistir-hi com a públic i sincerament, crec que hi haurà un abans i un després de Graffiti. Felicitats a tot l'equip que l'ha fet possible!!!! I ara, a exportar-lo!

Anònim ha dit...

M'agradaria donar sobretot l'enhorabona a l'ANNA per la veu tan meravellosa que té. Increible!!

Anònim ha dit...

Vam anar a veure GRAFFITTI amb els nens i ells hi van disfrutar molt, tant com nosaltres. Feia falta aqui a Lleida una obra d'aquest caire i feta aqui, moderna, entretinguda amb una qualitat exel.lent i una música preciosa i el més important,flexible. Em puc imaginar Graffitti fent gira.
Va ser emocionant. GRÀCIES per fer-nos gaudir tant!